A McLaren elkötelezi magát Norris mellett: friss F1-hírek

A McLaren elkötelezi magát Norris mellett: friss F1-hírek

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Stelláék már az egyéni címben is hisznek, Hornerék viszont már mindkettőt féltik. A Haas szerint Magnussen büntetése jogos volt, Antonelli elvette Doohan elől a 12-es rajtszámot.

A McLaren áttekinti a Monzai első körét és belső szabályait annak érdekében, hogy Norrisnak kedvezőbb helyzetbe kerüljenek, mivel úgy érzik, hogy elérhető a pilóták világbajnoki címe. Andrea Stella fontos kijelentést tett, miszerint nem csak a konstruktőri, hanem a pilóták bajnoki címére is esélyesek. Toto Wolff arra utalt, hogy elérkezett a McLaren számára a csapatutasítás ideje annak érdekében, hogy ne csak néhány ponttal maradjanak le a vége felé.

A Red Bullnál növekvő aggodalmat tapasztalnak, mivel Verstappen problémákkal küzd, amelyeket Sergio Pereznek már sikerült megfejtenie. A Red Bull főnöke korrelációs problémákról beszél, amelyek veszélyeztetik mindkét vb-címüket. A Red Bullról különböző vélemények láthatók, Ralf Schumacher szerint még több kolléga is távozhat, míg Nico Rosberg szerint lépésről lépésre visszahúzódik az energiaitalos csapat.

Norris tartott egy ütközéstől a rajt után, Leclerc pedig már elveszettnek érezte a győzelmet Monzában. Oscar Piastri szerint Lance Stroll amatőr módon engedte el őt kék zászlós szituációban. A Mercedes csalódott a Olasz Nagydíjon: Russell versenye az elfékezés miatt elúszott, Hamilton úgy érzi, erősebb kvalifikációval jobb eredményt érhetett volna el.

A két 2025-ös újonc, Doohan és Antonelli bejelentették, hogy a #12-es lesz a jövő évi rajtszámuk. Kevin Magnussen eltiltása a Haast 12 büntetőpont hat hónap alatt érte el. Megtudhatjuk, hogyan jutott a nulla büntetőpontról hatodik eltiltást kiérdemlő versenyzővé.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések